diumenge, 16 de gener del 2011

Candidatura 'Ebrencs per la Independència' per la regional SI TERRES DE L'EBRE


Al Congrés Regional, s’escolliran els següents 7 càrrecs de responsabilitat de l’Executiva Regional:

1)  Coordinador/a Regional

Que exercirà les funcions de la Presidència Regional -essent la persona que ostenta la màxima representació política i institucional se Solidaritat Catalana per la Independència dins de la Regional-. Haurà de coordinar i fer un seguiment del treball ordinari de la resta de membres de l’Executiva Regional i es farà càrrec de les de relacions externes i institucionals amb les entitats, institucions i personalitats de l’àmbit geogràfic de la Regional. Representarà la Regional a l’Executiva Nacional.

2)  Secretaria d’Organització

Que exercirà les funcions d’organització, implantació i expansió de Solidaritat Catalana per la Independència dins de l’àmbit geogràfic de la Regional, portarà el control dels adherits (altes, baixes, modificacions de dades, etc.),  i s’encarregarà de la mobilització dels adherits en actes concrets i en les campanyes electorals i d’altres.

3)    Secretaria de Finances

Que s’encarregarà de la gestió de pagaments, comptabilitat i administració de la part de les quotes dels adherits corresponents a la Regional, i de la cerca de seus locals i de noves vies de finançament per a Solidaritat Catalana per la Independència (loteria, donacions, etc).

4)    Secretaria d’Imatge i Comunicació

Que s’encarrega de les relacions amb el mitjans de comunicació locals i de fer un seguiment i arxiu de les noticies que surten als mitjans de comunicació locals relacionades amb a Solidaritat Catalana per la Independència, així com de l’edició i distribució de material de difusió de Solidaritat Catalana per la Independència (cartells, fulletons, adhesius, pancartes, etc.).

5)   Secretaria d’Acció Municipal

Que s’encarregarà de formar, organitzar i coordinar les diferents candidatures municipals de Solidaritat Catalana per la Independència i els acords als 
que es puguin arribar amb d’altres formacions, de fer un seguiment dels temes de Política Municipal dins de l’àmbit de la Regional i de ser el contacte per a temes municipals i locals amb l’Executiva Nacional.

6) Secretaria de Campanyes i Mobilització

Que dirigirà les campanyes electorals a la regió (sens perjudici del nomenament d'un cap de campanya, si s'escau), així com les altres campanyes i activitats de difusió pública del missatge de SI i l'organització d'actes públics a nivell regional, i que, en col·laboració amb la secretaria d'organització i amb les executives comarcals, vetllarà pel creixement i la dinamització dels nuclis d'adherits arreu del Camp de Tarragona.

7)    Secretaria d’Acció Xarxa 2.0

Que s’encarregarà de la presència i dinamització a les xarxes socials (Facebook, Twitter, YouTube, etc), i del manteniment i actualització de la pàgina Web de la Regional.


Ebrencs per la Independència


1) Coordinadora Regional. Caritat Garcia Celma. (Baix Ebre)

2) Secretaria Organització. Jessica Melich Mormeneo. (Montsià)

3) Secretaria de Finances. Cinta Gil Bo. (Baix Ebre)

4) Secretaria d'Imatge i Comunicació. Nuria Vilà Rabella (Montsià)

5) Secretaria d'Acció Municipal. Josep Ruaix Crespo (Montsià)

6) Secretaria de Logística i Campanyes. Simon Pons Subirats (Baix Ebre)

7) Secretaria Acció Xarxa 2.0. Robert Castells Ferrús (Ribera d'Ebre)


               EBRENCS PER LA INDEPENDÈNCIA





2 comentaris: